BURNING BLACK ще подгряват CIRCLE II CIRCLE в София през май

10 мар 2009, 16:59 ч. 650 / 10 2
пред./следв.
"ABV Pro" разпространиха следното съобщение:

   Легендарният Zak Stevens и компания водят италианската мелодик метъл банда BURNING BLACK като подгряваща група на концерта на CIRCLE II CIRCLE и MANTICORA, който ще се състои на 17 май 2009 г. в клуб "Blue Box" в София.
   Вторият албум на BURNING BLACK (www.burningblack.it) предстои да излезе скоро и обещава безкомпромисно класическо метъл звучене вдъхновено от духа на 80-те, както може да чуете на MySpace-страницата им (www.myspace.com/burningblackband). В рамките на все още младата си автобиография музикантите вече са делили сцена с имена като UDO, RAGE, PRIMAL FEAR, MYSTIC PROPHECY и др.
   BURNING BLACK дават сериозна заявка за мощно и взривоопасно присъствие в турнето си със CIRCLE II CIRCLE и MANTICORA.

   Припомняме, че билети за концерта могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на Eventim, верига магазини Germanos, магазин О.Ч.З. в София, както и онлайн [поръчай].

   Все още имате шанс да се сдобиете с промо билети на цена от 32 лв. за този концерт, както и да станете горд притежател на билет за предстоящото съвсем скоро шоу на HAMMERFALL, SABATON и BLOODBOUND в зала "Универсиада" на 10 април [поръчай онлайн].


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кире 11.03.2009 09:05:26 отговори + 0 0
здраво забиват тия, наточен звук и добър вокал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 11.03.2009 03:54:47 отговори + 0 0
Лошо ми става при мистълта, че има още промоционални билети. Няма 100 фена на Circle II Circle? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".