"Bulgaria Tattoo Expo 2024" на 2 и 3 ноември

29 мар 2024, 11:52 ч. 588 / 119 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Bulgaria Tattoo Expo се завръща за своето девето издание в София

Най-голямото събитие за татуировки и алтернативна култура ще се проведе в зала 3 на НДК

През годините Bulgaria Tattoo Expo се превърна в едно от най-значимите и очаквани събития за татуировки и алтернативна култура в България. След успеха и изключителния интерес на публиката към миналогодишното издание, организаторите с вълнение обявяват деветото поредно събитие на Bulgaria Tattoo Expo, което ще представи изкуството на редица наши и чуждестранни тату артисти на 2 и 3 ноември в зала 3 на НДК.

В рамките на два фестивални дни Bulgaria Tattoo Expo 9 ще обедини любителите и професионалистите, като представи разнообразна програма и артисти от различни точки на света. Това ще даде възможност на всички участници да се докоснат до процеса на татуиране в различни стилове и техники, а за професионалистите – обмяна на опит и идеи на живо. Желаещите да се татуират по време на фестивала могат да направят своя избор на артист предварително или на място, като следят информацията в профилите в социалните мрежи на Bulgaria Tattoo Expo. Организаторите препоръчват записването на час за татуировка да става предварително, така като интересът винаги е голям и в повечето случаи не остават свободни часове.

По време на Bulgaria Tattoo Expo посетителите ще могат да се насладят и на специална шоу програма, голяма част от която все още е изненада. Организаторите разкриват само един участник засега и това е впечатляващата французойка Mere Dragon. Тя е провокативна артистка от Франция с международна слава. От 2015 г. насам участва в различни събития, представяйки неповторимото си шоу, изпълнено с огън, пиротехника, poledance, въздушна акробатика, еротика, BDSM и още много предизвикателни елементи. Mere Dragon [на снимката] идва за първи път в България, специално по покана на организаторите.

Във фестивалната програма ще бъдат включени и конкурси в различни категории с международно жури, отличавайки най-добрите татуировки, както и други развлечения.

Какви артисти и активности ще бъдат обявени от организаторите на Bulgaria Tattoo Expo, предстои да разберем в следващите месеци. Билетите на промоционална цена вече са в продажба на официалния сайт на събитието. Вече е отворена и формата за регистрация на уастници, които ще изпълнят зала 3 на НДК на 2 и 3 ноември.

Следете всички официални канали на Bulgaria Tattoo Expo за повече подробности.

 

mere dragon

mere dragon



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".