Dave Mustaine потвърди, че Steve DiGiorgio е записал бас партиите в новия албум на MEGADETH

31 мар 2022, 21:51 ч. 1026 / 4 5
пред./следв.

   След уволнението на David Ellefson през месец май миналата година и информацията, че бас партиите в новия албум на MEGADETH "The Sick, The Dying, And The Dead" са презаписани, доста време стоя въпросителната кой ще е музикантът на четирите струни в предстоящата творба.

   Появиха се няколко повече и по-малко достоверни слухове и един от тях сега се потвърждава. Басистът на TESTAMENT (екс-DEATH/ICED EARTH и мн. др.) Steve DiGiorgio е бил поканен за участие и е приел да остави името си в диска, който очакваме да излезе на 8 юли. Фактът е потвърден лично от Dave Mustaine в радио шоуто "SiriusXM Liquid Metal". Предстои да научим и останалите подробности за албума.

 

Steve DiGiorgio



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 1.04.2022 23:50:19 отговори + 1 1
Megadeth са голяма група, но дано не излезе някой компромат и за него, че тогава албум през крив макарон, като го знаем Дейв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 1.04.2022 13:07:12 отговори + 0 0
Хе, хе, много добре. Хайде да го издава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Койчо 1.04.2022 12:59:09 отговори + 0 0
Новия очаквам да е поне на нивото на entgame '''' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 1.04.2022 08:53:05 отговори + 3 0
Звучи интригуващо, чакаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oxoboxo 1.04.2022 07:09:56 отговори + 3 2
Ааааа, епично! Мачкай, Дейв! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".