Гледайте новия клип на DEICIDE "From Unknown Heights You Shall Fall"

28 апр 2024, 09:57 ч. 291 / 29 1
пред./следв.

   Американските дет метъл ветерани DEICIDE издадоха 13-ия си студиен албум "Banished by Sin" в петък, 26 април, чрез новия си лейбъл "Reigning Phoenix Music" ("RPM"). Творбата е първа с китариста Taylor Nordberg.

   Вече ви дадохме възможност да чуете целия диск. По повод премиерата му на музикалния пазар групата представи официален видеоклип към една от песните. Парчето се казва "From Unknown Heights You Shall Fall". Може да го гледате чрез връзката от плейъра по-долу и след идентификация в "Google"/"YouTube", тъй като видеото има възрастово ограничение.

 

deicide

още за:

Deicide


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 28.04.2024 17:02:06 отговори + 7 0
За мнозина може да тъпчат от години на едно място но лично за мен са група в която винаги откривам нещо ново.
Всички знаем,че Глен е особняк и с голяма уста но пък не може да се отрече,че е един от разпознаваемите личности в Дет Метъл сцената...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".