KROSSFIRE ще подгряват DEEP PURPLE в Пловдив

28 май 2013, 11:35 ч. 727 / 5 8
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Остават броени дни до дългоочаквания концерт на рок класиците DEEP PURPLE в Пловдив. Легендарната група ще промотира у нас новия си албум „Now What?!”, но със сигурност ще чуем и класики като “Smoke On The Water”, “Highway Star”, “Hush” и “Perfect Strangers”.

   В 10 тира е събрана техниката за новото световно турне турнето на DEEP PURPLE. Те пристигат у нас на 30 май и на следващия ден започва строежа на сцената, включваща впечатляващи ефекти и огромна мултимедия.

   Входовете на стадион „Христо Ботев“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. Очакванията са DEEP PURPLE да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от час и половина! Преди Иън Гилън и компания на сцената на стадиона малко след 20,00 ч. ще се качат KROSSFIRE. Групата е в състав Димо Петков (вокали), Георги Кушев (китари), Георги Дриев (бас), Петър Бошнаков (клавишни) и Спас Марков (барабани).

   Хевиметъл бандата KROSSFIRE е създадена през 2001 г. в Пловдив. Първият си голям успех момчетата бележат през 2005 г. като „съпорт-банда” на лайфа на пауър-метъл легендите Jag Panzer. На следваща година в Пловдив подгряват и австрийците от Pungent Stench. На 15 май 2011 г. KROSSFIRE издават дебютния си албум „Learning To Fly“, който е записан в Пловдив, но е мастериран в „Master Vargas Studio“ в Ню Йорк. Групата осъществява впечатляващ тур за представянето му с повече от 30 лайфа из страната. Поредното признание идва с подписването на договор с немската компания „PURE STEEL RECORDS“, които в края на януари 2012 го правят световно достояние.

   Билетите за концерта на DEEP PURPLE са на изключително достъпни цени от 40 до 60 лв и все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, от магазина на ФК „Ботев” Пловдив и от централната каса пред община Пловдив.
deep purple plovdiv


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.05.2013 16:41:07 отговори + 1 0
Айде пак караници по такива статии! На мен не ми допадат като банда, стил и така нататък, но какво от това, моето мнение си е мое и не го натрапвам.
Тия момчета може да не са най- добрата банда или музиката им да е е кой знае каква, но важното е, че се борят нещо да направят в тая държава, която върви срещу българските музиканти! И добре се справят щом такава голяма банда е заложила на тях!
браво момчета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Plamen 31.05.2013 14:21:31 отговори + 1 0
Оххх!! Много са зле селянчетата, които 2 години ядат лютеница и кетчуп на филии в София и после майните им виновни. През 1999 г. когато Металика бяха в Пловдив псевдо шопите умряха от яд, даже някои бойкотираха концерта тогава. Браво на Кросфайър . Дано да се представят добре, така че Дичо, Данчо, Звезди и компания да се позамислят, че ни е писнало да им гледаме 20 г. муцунките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2013 20:45:58 отговори + 0 0
То добре че ви ги викнаха на село, че да подгрява майньовска банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krossfire Fan 30.05.2013 20:38:51 отговори + 0 0
Добре че не пуснаха някоя шопска банда да подгрява.И най се радвам че Аспирин и Амфетамини няма да ми развалят кефа от Deep Purple! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

айдеее 29.05.2013 20:30:53 отговори + 0 0
Явно не сте ги слушали.То едно е да се мъчиш,а съвсем друго да успееш.При майните важи с пълна сила-голо па на голямо.А дали Пърпъл са ги чули изобщо. . . . .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.05.2013 09:09:30 отговори + 1 0
Народът още преди десетилетия измисли виц за това:

Делегация от Рая отишла в Ада, да види какви са порядките там. Стигнали до мястото с врящите казани. Имало по един огромен казан за всяка държава. Около казаните дежурели дяволи с тризъбци. Ако някой човек в казана успеел да се изкачи до ръба и се опитвал да излезе, те го набутвали обратно с тризъбците.
Стигнали до казана на българите. До него не пазел нито един дявол. Делегацията попитала дали там са най-примерните и скоро няма да ги пращат в Рая.
- А, не. Това е казанът на българите и няма нужда да го пазим. Ако някой се устреми навън, другите сами го дърпат назад.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2013 08:55:12 отговори + 1 0
Браво на момчетата от Krossfire!
Това е голяма чест!
Но като гледам пак има много негативизъм, явно много хора се дразнят на успехите на други!
То затова шоу бизнеса ни е на това дередже, щото всички са супер професори и разбирачи и един да тръгне да прави нещо, веднага се намират 20 да му пречат. Българска му работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 28.05.2013 15:41:59 отговори + 1 0
Успех на момчетата от Krossfire! Свирете по-малко кавъри и повече авторска музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".