Phil Mogg потвърждава, че с UFO е приключено

19 апр 2024, 11:43 ч. 459 / 4 1
пред./следв.

   В интервю за "Ultimate Classic Rock" вокалистът на британските рок легенди UFO Phil Mogg казва, че групата официално е приключила дейността си.

   Певецът коментира, че турнето на формацията през 2019 г., точно преди пандемията от COVID-19, е било последно. Повечето планирани концерти за 2022 г. бяха отменени заради сърдечния удар, който Mogg получи. Предполагаше се, че датите ще бъдат пренасрочени, вкл. на прощалния концерт в Атина, Гърция. Но певецът и колегите му са стигнали до извода, че това няма как да се случи и е по-добре да разпуснат бандата. Шоуто на 16 юли 2022-ра в Германия остава последно в историята на UFO.

 

Phil Mogg

още за:

UfoPhil Mogg


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 19.04.2024 15:45:59 отговори + 4 0
Добре, че ги гледахме в Каварна през 2015-а. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".