Продават къщата в Дания, в която Lars Ulrich е прекарал детството си, за почти $7 млн.

22 апр 2024, 07:16 ч. 1534 / 9 7
пред./следв.

   Къщата в Дания, в която барабанистът на METALLICA Lars Ulrich е прекарал детството си, се предлага на пазара на недвижими имоти в северната страна за 48 млн. датски крони, което е около 6,85 млн. долара.

   Четириетажната сграда се намира в най-луксозната част на едно от предградията на Копенхаген - Гентофте. Тя е построена през 1907 г. и е проектирана от известния архитект Карл Брумер. По-долу може да гледате видео, в което самият Lars разказва за детството си в къщата и за първите 17 години от живота си, прекарани в нея. Той споделя, че баща му е имал стая за музика, в която е слушал записи на Miles Davis и John Coltrane. Самият Lars е разполагал със свое помещение, в което са били барабаните му. Там е имало и стереоуредба и 700 плаката на DEEP PURPLE.

   Както вероятно знаете, бащата на барабаниста Torben Ulrich, който почина в края на миналата година, се е състезавал като професионален тенисист. Той иска синът му да поеме по неговия път и го изпраща в САЩ, за да тренира в академията на Ник Болетиери. Там обаче Lars решава да избере музиката вместо спорта за свое поприще. Той се мести в Лос Анджелис и пуска обява за група в местен вестник, на която отговарят James Hetfield и Hugh Tanner.

   Името METALLICA е измислено от радио водещия Ron Quintana, който търси название за свое метъл предаване. Той се колебае между "Metallica" и "Metal Mania". Lars Ulrich го насърчава да избере "Metal Mania", за да използва METALLICA за име на бандата си. Тя е официално сформирана през октомври 1981 г. Останалото, както се казва, е история.

 

lars ulrich's danish home

lars ulrich

още за:

Lars UlrichMetallica


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapеze 23.04.2024 01:29:10 отговори + 4 0
Ееее, в много яка къща е живял Ларс. Първата цел за селфи, като минавам през Копенхаген. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 22.04.2024 16:02:07 отговори + 10 0
Не съм фен на Металика, ама кат се почне да ги съдят за това, че изкарват пари...Същото за Дейв, Кисс и т.н. Еми който може, нека изкарва пари. Нали не крадат или убиват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 22.04.2024 07:38:03 отговори + 4 14
Яснооо, татко си отиде и вече мога да продам къщата и да кеширам. Типично по Ларс-ски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аврам бакалина 22.04.2024 09:09:50 + 10 0
Той Ларс понеже едвам свързва двата края нали ? Преди да пишеш глупости можеше да провериш, че къщата е продадена мнооого отдавна, още мисля 90те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 22.04.2024 16:07:01 + 1 10
Хиляди извинения и си посипвам главата с пепел, че не съм проверил, че къщата вече е била продадена. Отивам да се срамувам в ъгъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Итрий 22.04.2024 17:19:01 + 3 2
Замисли се, като човек дето си е написал набора в никнейма, дали не поставяш летвата твърде високо, опитвайки да използваш сарказъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 23.04.2024 03:12:15 + 1 1
Никът няма нищо общо с набора ми. Това е радиоактивен изотоп на стронция. Но нали сме тръгнали да се правим на много умни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".