Richie Sambora се завръща със сингъла "I Pray"

26 апр 2024, 07:06 ч. 279 / 34 0
пред./следв.

   Бившият китарист на BON JOVI Richie Sambora издаде сингъла "I Pray" - първата от четири песни, които ще се появяват в следващите седмици през месец май чрез дигиталните платформи за музика.

   Може да чуете композицията по-долу. Заглавията на следващите парчета са "Livin' Alone" (3 май), "Songs that Wrote My Life" (10 май) и "Believe (In Miracles)" (17 май). Китаристът работи с продуцента Bob Rock (BON JOVI, METALLICA).

   Sambora коментира, че се намира в период от живота си, когато е наистина щастлив и голяма част от радостта му идва от музиката, която създава. Той има пълна свобода по отношение на композициите и не трябва да мисли как те непременно трябва да заемат първите места в класациите или как ще бъдат пускани по радиото.

 

Richie Sambora

още за:

Richie Sambora


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".