Свалете безплатно новия акустичен албум на ТРОЛИТЕ

23 мар 2012, 07:42 ч. 231 / 2 4
пред./следв.
Следвайки тази връзка, можете да свалите напълно безплатно новия акустичен албум на ТРОЛИТЕ, който е записан по време на концерта на групата по повод Часът на Земята. Шестнайсетте песни са аранжирани и изпълнени с акустични китари специално за събитието на международната природозащитна организация WWF, провело се на 26 март 2011 г. Пет от парчетата в акустичния албум са вариации на оригиналния аранжимент от излезлият преди година албум на ТРОЛИТЕ "Drummers in the Sky".
Тролите

още за:

Trolite


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.03.2012 10:21:41 отговори + 0 0
ейй тесногръди мьетъли брьее, групата заслужава адмирации не само за куража да прави авторска музика, ами и музиката да е доста сложна и музикантска, което в бг соцкенефа още не мое да върви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dark_winged 23.03.2012 18:46:15 отговори + 0 0
А някой може ли да сподели какъв стил са? Освен, че свирят акустична музика.. Мерси предварително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 18:03:00 отговори + 0 0
много зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2 Cents 23.03.2012 10:35:29 отговори + 0 0
Как може да си кръстиш групата по тази начин...Детско-вокална формация за Пост-соц Надпявания и Банкети ТРОЛИИИТЕЕЕЕ! Аплодисменти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".