THE OFFSPRING завършиха работата по 11-ия си албум

9 май 2024, 08:11 ч. 262 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за радио станцията от Атланта "99X" китаристът Kevin "Noodles" Wasserman и вокалистът Bryan "Dexter" Holland са потвърдили, че предстоящият 11-и студиен албум на THE OFFSPRING е вече готов.

   Материалът е вече мастериран и наскоро музикантите са прослушали финалните версии на песните. Вероятно дискът ще излезе по-късно през тази година. Noodles коментира още, че в последните години бандата не желае "да се затвори" за няколко месеца в студиото и да стои непрекъснато там, докато творбата не бъде завършена. Затова бъдещият албум е записван "на парче" през доста дълъг период от време.

   Актуалният дългосвирещ диск на THE OFFSPRING "Let the Bad Times Roll" датира от 2021 г.

 

the offspring



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".